Tid til en lille opdatering og livsstatus. Især den her uge har virkelig været en af dem, man husker, og jeg har så meget på hjertet, at Instagram-formatet (som jeg ellers mest bruger) ikke lige rakte. Jeg har måtte løbe stærkt, men heldigvis med nogle gode ting, og nu sidder Simon og jeg på den tyske motorvej på vej til Italien i to uger. Corona var "med os" i forhold til smittetrykket i de forskellige lande, så vi er meget taknemmelige for at kunne rejse ud i disse tider.

Nyt job og en afklaring omkring fremtiden Jeg har været en del alene hjemme i ugen, fordi Simon har haft vagt. Når han har vagt kan han blive kaldt på arbejde på alle tidspunkter af døgnet, så han var væk stort set hele mandag og onsdag. Det er jeg efterhånden vant til, men alligevel... Så bliver jeg da nogle gange lidt ærgerlig, når telefonen ringer midt i aftensmaden. Det bliver der dog lidt mindre af til næste år, for Simon har fået nyt arbejde. Stadig som pilot i Forsvaret, men han skal have en mere projektlederagtig-rolle nu end før, hvilket betyder lidt mindre flyvning og mere skrivebordsarbejde. Det er noget der passer Simon rigtig godt, fordi han længe har følt, at han havde brug for nogle nye udfordringer. Og så passer det også mig rigtig godt, fordi han nu får mulighed for lidt mere hjemmearbejde og altså færre vagter på de skæve tidspunkter. Han skal allerede starte på det nye job 1. november, så vi glæder os til denne lidt nye hverdag.

Og så til den der fremtidsafklaring. Det skal ikke være en hemmelighed, at vi begge drømmer om at flytte til udlandet. Det er en drøm jeg har haft lige så længe jeg kan huske, men destinationen har bare ændret sig lidt gennem årene. Da jeg var barn var det USA og en karriere som skuespiller jeg drømte om (jeg havde endda Stars and Stripes hængende på væggen, haha), men nu er det mere Sydeuropa, særligt Frankrig, der trækker. Den drøm deler Simon heldigvis med mig, men grundet hans kontrakt med Forsvaret, kan det ikke lade sig gøre lige nu, og vi har længe ikke vidst hvornår. I dag af alle dage har vi dog fået noget mere afklaring omkring den kontrakt, og selvom vi er ikke typerne, der lever vores liv ude i fremtiden, så er virkelig rart at vi nu ved, hvor vi står. Og indtil videre, så holder vi stadig fast i drømmen om at flytte til udlandet en dag.

En spirituel selvindsigt I onsdag havde jeg en længe ventet konsultation med Teresa Thanning - faktisk skrev jeg til hende helt tilbage i juni og var heldig, at hun finde en tid til mig i september. Jeps, en populær kvinde, men med god grund, synes jeg. Teresa er spirituel vejleder, clairvoyant og energihealer, og jeg har fået hende anbefalet flere steder fra. Egentlig bookede jeg mest tiden ud af nysgerrighed. Jeg er super interesseret i alt det intuitive, spirituelle, der ikke kan ses, måles eller vejes og jeg elsker at blive klogere på mig selv på flere aspekter. Teresa startede vores konsultation med lige at tune ind på min energi og der gik vitterligt ikke meget mere end 2 minutter før jeg følte, at hun havde kendt mig i fem år. Det er svært lige at gengive alt her, men hun fortalte mig bl.a. at jeg er en person der har brug for at være i gang, i udvikling, i "flow" og at jeg skabe mit eget. Jeg passer bestemt ikke ned i faste rammer og det allerværste for mig er følelsen af, at være handlingslammet. Jeg dur ikke med at andre fortæller mig hvad jeg skal gøre - det skal jeg og mit hjerte selv have plads til at beslutte. Hun fortalte mig, at jeg havde oplevet et stort svigt i min ungdom (hvilket jeg har og det svigt skal jeg nok fortælle om snart) i form af, at en gruppe mennesker, som jeg troede jeg kunne stole på vendte mig ryggen. Det svigt og traume sagde hun, at jeg havde bearbejdet rigtig fint og det faktisk havde været altafgørende for, at jeg var endt hvor jeg er i dag. Dog mærkede hun, at der stadig sad en lille rest af det i mit hjerte og det fik jeg så en teknik til at opløse. Jeg har ikke fundet det rigtige tidspunkt til at afprøve den teknik endnu, men jeg skal nok holde jer opdateret.

Hun fortalte mig også, at jeg er et menneske der trives rigtig godt i mit eget selskab og fyldes op af mit eget indre liv, hvilket jeg i den grad også selv mærker og nok altid har vist. Jeg har bare nogle gange haft lidt svært ved at acceptere det, fordi jeg ofte føler, at det at have et meget socialt liv med mange venner og arrangement er noget vi mennesker "bør" stræbe efter. Men det hjalp hun mig altså også med at finde mere hvile i. Derudover bliver jeg lidt nemt stresset og når jeg går, så rammer det mig lige i solar plexus, som er vores "power house". Det betyder, at når jeg mærker stress, så føler jeg mig hurtigt fortabt og magtesløs. Noget jeg bestemt også kan nikke genkende til.

I kan nok fornemme, at der er meget her! Jeg kan umuligt gengive alt, men en sidste lille ting jeg lige vil dele omkring det er, at jeg spurgte hende om hun så, at jeg var på rette vej med min lille virksomhed og karrierevalg. Det føler jeg selvfølgelig allerede virkelig at jeg er, men jeg var nysgerrig på hendes perspektiv. Hun sagde, at jeg virkelig var en af dem hun havde mødt der var mest "aligned" med mit sjæls formål. Bevægelse, sundhed og at hjælpe mennesker med at have det godt er grunden til, at jeg er på denne jord. Jeg er god til at lære fra mig og det er i "lærerrollen" at jeg vibrerer allerhøjest. Nå ja, og så sagde hun også, at jeg i mit tidligere liv havde danset rigtig meget og fundet nydelse i det. Hun fik nærmest sylfide"vibes" ind. Lidt sjovt, når jeg aftenen forinde havde været til kvindedans hos dygtige Maria Rose og virkelig bare NYDT det.

"Ugens højdepunkt" Selvom den her uge virkelig har været overvældende på den rigtig dejlige måde, har der alligevel været et særlig højdepunkt, og det er, at jeg har genfundet mit venskab med en dejlig veninde. Vi har ikke været uvenner eller noget andet dramatisk, og af respekt for hende vil jeg heller ikke gå mere t i detaljer med det. Jeg vil bare lige dele det og fortælle, at selvom man har mistet kontakten til et menneske, så er det aldrig for sent, at række en hånd ud.

Derudover har jeg selvfølgelig lavet en masse dejlig yogamateriale til mine søde, søde medlemmer af Ro Yoga. Den nyeste video på mit site hedder "Morgenrutinen" og den har jeg faktisk gjort gratis så alle kan se med. Find den HER.

Nu må jeg hellere overtage rattet lidt for Simon ;-) Dejligt weekend til jer alle!