Hvis der er noget jeg ved en ting eller to om, er det yoga, spiritualitet og wellness.

Derfor har jeg samlet en Gift Guide med inspiration til nærende julegaver, der giver ekstra både indre og ydre velvære. Det er produkter jeg selv allerede bruger og er fan af, eller håber ligger under træet i år. Med alt fra bøger til yoga- & pilatesudstyr, kosttilskud, yogatøj, massagepistol og retreat er der at blive fristet af.

Jeg har så vidt muligt valgt produkter fra små, danske virksomheder, da jeg selv som solo-selvstændig ved, hvor meget hver ordre betyder ❤️

Happy (mindful) jule-shopping!

Ønskelisten indeholder link til min egen webshop og yogaunivers, samt rabatkoder til nogle af vores samarbejdspartner. Jeg modtager ikke betaling for at tippe om nogen produkter.

Mood Board Photo Collage Instagram Post (1080 x 1350 px) (1).png

Til kroppen...

  • "Grøn mad, Grøn energi" af Johanne Mosgaard Er du klar til at lade din mund løbe i vand og fortabe dig i lækre, sunde opskrifter? Johanne Mosgaard er en vaskeægte grøntsagsheks og hendes kogebog er et must i ethvert køkken!

  • Matcha Te fra Martiny Den her matcha er hands down den BEDSTE jeg ever har prøvet. Og jeg har prøvet en del, hehe...

  • Gua Sha fra Tina Lykkegaard
    Jeg får det ikke gjort nok, men når jeg endelig prioriterer at massere mit ansigt med en Gua Sha føles det sååå godt. Færre spændinger, mere spændstighed - ja, tak!

  • Ansigtsolie GLØD fra Tina Lykkegaard
    Virkelig den bedste ansigtsolie jeg endnu har prøvet. Generelt er Tinas produkter bare LÆKRE, rene og i en prisklasse de fleste kan være med på.

  • Rødlysterapi-lampe
    Infrarødt lys siges at bl.a. have en positiv effekt på vores kollagenproduktion, på vores immunforsvar, på stive led og modvirker depression og angst. Jeg har ikke sådan en her endnu, men ih, jeg håber at den ligger under træet.. Måske det bliver en: "Til Simone, Fra Simone"...

  • Therabody Massagepistol
    Forkælelse til kroppen. Den her massagepistol er såååå effektiv.

  • Mini-konsultation af heilpraktiker Margrethe Kristiansen til at fine-tune din sundhed og krop

  • Blendtec Pro 800 Blender
    Verdens BEDSTE blender. Færdig, bum.

Til sindet...

  • "Som Et Espeløv - En lille bog om traumer" af Eva Dixen Den her bog vil dig lære hvad traumer er, både de store og små, og hvorfor (og hvordan) vi kan arbejde med dem på et kropsligt plan for at opleve dybere kontakt til os selv.

  • "How To Be The Love You Seek" af Nicole LePera Dr. Nicole elsker jeg at følge på Instagram, hvor hun deler ud af sin viden om (selv)kærlighed, tilknytningsteori, dynamikker i forhold og meget mere. Så den her bog... Uf, den glæder jeg mig til at læse!

  • Energi & Mental Ydeevne. fra Nani. Få 25% rabat på kosttilskud fra Nani med koden "ROYOGA" Fordi du skal huske din vitaminer for at fungere på dit højeste - særligt på denne årstid. Nani er danskproduceret og har været mit favorit kosttilskudsbrand i årevis.

  • Meditationspude Fysisk træning er fantastisk, men hvis du virkelig vil mærke forskel på dit velvære, så kan jeg ikke understrege nok, hvor vigtigt meditation er.
Og hvor vigtigt det er, at sidde godt til rette under meditation. Den her pude har jeg haft i årevis og den er perfekt højde og fasthed til, at det i hvert fald ikke er fysisk ubehag der gør meditation udfordrende.

Til din praksis

  • Medlemsskab af Ro Yoga Giv dig selv eller dine kære en gave, der ægte nærer både krop, sind og sjæl. Med et medlemsskab til min app, Ro Yoga, får du adgang til 350+ yoga, pilates og meditationsvideoer, ugentlig guidance af mig og et dejligt, online-fællesskab af ligesindende yogier. Køb gavekort til Ro Yoga her

  • Ro Yogas Pilatesvægte og elastik Spice din praksis op med mit helt eget, helt nye pilatesudstyr, som jeg har udviklet ud af min kærlighed for (mindful) træning, funktionalitet og æstetik.

  • Bærestop til yogamåtte Når din praksis er "on the go" - stay classy med den her smukke bærestrop til din yogamåtte!

  • Ro Yoga Starterpack Fordi det er sjovere at stå i down dog, når de hænder ikke glider rundt. Den her "yoga starter pack" giver dig det udstyr du skal bruge!

  • Yogasæt fra Rethinkit Studio Dansk yogatøj - så lækkert og så blødt. Og pænt (ja, det må det gerne være!)

Til heksene...

  • "Human Design" af Jenna Zoë Jeg skal være helt ærlig; da jeg stiftede bekendtskab med Human Design for første gang for måske 4 år siden resonerede det ikke rigtigt. Men det sidste år er jeg blevet en "HD" nørd, og jeg forsøger at leve mit liv i overensstemmelse med det, hvilket giver mig langt mere flow! HD er, kort fortalt, et spirituelt frame work, der fortæller om din energitype, hvem din sjæl er kommet her for at være, dine unikke evner, og hvad du er her for at gøre og skabe. Den her bog, og Jenna Zoë's podcast, er en super god og spændende intro til HD!

  • Krystalkit fra Soulful For alle hekse skal have en omfattende krystalsamling... De her kits er så fine med deres fokus på hvad du har behov for (fx "ny begyndelse") eller dit stjernetegn.

  • Work Your Light Oracle Orakelkort Jeg elsker at trække kort og de her... De er powerfulde! Brug dem til måneritualer eller når du har søger lidt guidance på et særligt spørgsmål

  • Manifestationsduftlys Jeg elsker duftlys og de her baseret på soja er naturlige, rene og veganske. Og dufter SKØNT.

  • Astrologisk læsning af Amanda Schou Amanda er min absolut yndlingsastrolog og jeg elsker at følge hende på Instagram! En reading med hende har været en gave for at forstå mig selv bedre og er noget jeg vender tilbage til årligt!

Til dig...

  • Ny Begyndelse Retreat Skal 2024 være dit år? Mit yoga og fordybelsesretreat, Ny Begyndelse, er til dig der er klar til at level up og skabe forandring i dit liv (og din praksis) på alle planer.